«Розвиток ключових компетентностей учнів на уроках хімії»

12 лютого 2019 року на базі Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 проведено семінар-практикум для вчителів хімії на тему «Розвиток ключових компетентностей учнів на уроках хімії».

З вітальним словом до учасників семінару звернулася Лесь Людмила Михайлівна, директор школи, яка окреслила основні завдання діяльності педагогів школи в контексті становлення Нової української школи.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Столяренко Людмила Василівна, презентувала досвід роботи Горбач Олени В’ячеславівни.

Цікавий та сучасний урок засвоєння нових знань у 9 класі провела учитель хімії Горбач О.В. на тему «Високомолекулярні синтетичні сполуки. Полімери»». Учитель в ході уроку чітко та досконало пояснила про застосування органічних речовин, їхні властивості, охарактеризувала склад, структуру полімерів, правила безпечного поводження з продуктами органічної хімії.

Олені В’ячеславівні вдалося створити на уроці таку творчу атмосферу, яка дозволила кожному учневі в класі проявити свою ініціативу, самостійність і винахідливість у різноманітних формах роботи на уроці.

В ході семінару-практикуму вчителі хімії проаналізували методи формування ключових компетентностей на уроках хімії в рамках реалізації концепції Нової української школи.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.